Мода

Есенските трендови според големите имиња во модата

Две големи имиња во модата, два врвни модни диктатори, гигантите H&M и Guess секој на свој начин ја преставува својата визија и замисла за есенската мода, но има нешто што е заедничко и кај едните и кај другите – тоа е нагласената женственост, сензибилитет и сексапил. Пронајдете го својот стил овде, има доволно инспирација за сите вкусови.

H&M

Guess

 

Напиши коментар