Sweet Home

Естетика и функционалност – дефиниција за современ дизајн

Современиот начин на живеење бара од ентериерот во домот исполнување на два основни стандарди – задоволување на визуелниот ефект и максимална удобност.

Претставените во денешната статија дизајнерски проекти го исполнуваат двојниот стандард и затоа ги избравме да бидат објавени како проекти кои го претставуваат модерниот начин на уредување на домот и кои секако се добар пример за инспирација.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар