Sweet Home

Естетика и удобност во домот

Неколку одлични дизајнерски решенија што беа инспирација за нашата денешна статија посветена на модерното уредување и влијанието на удобното и практичното како основни принципи на урбаниот стил на живеење. Секако удобното не го исклучува естетскиот момент, туку тие одат во паралела и резултатот е фенеменален.

Уживајте во овие неколку пректи изработени од врвни дизајнерски куќи чија вредност изнесува по неколку милиони долари.

 

 

 

 

Напиши коментар