ШоуБиз

Eстетски прифатлива порнографија

Раперот Кание Вест и убавата Ања Рубик снимаа една реклама за нејзиниот нов магазин, која е на граница на порнографија и еротика.

Интригантното видео, преполно со голи сцени е најава за магазинот “25”, кој ќе се занимава со еротика.

Ања изјавила дека таа и Кание го осмислиле целиот концепт, а подоцна режисерот Барнеби Ропер тоа го преточил во едно видео.

Идејата ни беше да направиме нешто што порнографијата ќе ја направи естетски и модно прифатлива. Сетоа тоа на крајот излезе како што Кание го имаше замислено во главата.

Напиши коментар