man fashion

Etro – пролетна колекција чевли

Вчера ви ја претставивме нивната пролетна колекција мажки чанти. Денес е ред на чевлите, кои исто како и чантите се изработени од високо квалитетна кожа и со навистина совршен дизајн. Овие чевли можете да ги носите од утро до мрак, пред се затоа што се максимално удобни, а нивниот дизајн е прилагоден за да бидат вклопени во најразлични комбинации, од кежуал до елегантни варијанти.

 

 

Напиши коментар