ШоуБиз

Eva Longoria проговори за неверството на Parker

Eva Longoria конечно се решила да проговори за неверството на поранешниот сопруг Tony Parker, од кој се разведе минатата година. Таа, исто така, размислува и за погрешните чекори од причина што сметала дека таа е виновникот за распаѓањето на бракот.

–          Општеството го наметнува мислењето дека жената е секогаш виновна кога мажот изневерува. Таа не знае сексуално да го задоволи, таа е сигурно воздржана. Зошто ме изневерувал? Вината сигурно не е во мене, – изјавила актерката.

Eva го остави францускиот кошаркар откако на неговиот телефон пронашла стотина СМС пораки кои ги праќал на други жени. Таа вели дека во тоа време постојано се прашувала:

–          Можеби не сум доволно секси? Можеби не сум доволно убава? Можеби не сум доволно паметна?

Напиши коментар