ШоуБиз

Еве како Цеца ужива на Кипар

Додека Цеца ужива во бикини во море, папараците будно го следеа секое нејзино движење.

Огнен Амиџиќ змина на Кипар, кае ќе снима дел од емисијата во која Цеца ќе биде главна гостинка. Папараците дознаа за тоа, па го следеа и многу лесно стигнаа до местото каде Цеца одмара.

Оваа фотографија е направена додека таа ужива во одморот, а медиумите се преплавени од нејзините животни проблеми и минатото кое  до сега беше мистерија.

Напиши коментар