Sweet Home

Еве како изгледа станот на една модерна девојка

Погледнете го овој преубав стан во која живее една обична девојка со своето момче. Станот е простран, светол, модерно уреден… едноставно совршен. Многу уметнички слики, големи огледала, големи прозорци, интересни детали…

Доколку го сакате скандинавскиот стил на уредување тогаш ова е интересен предлог за вас:

Напиши коментар