man fashion

Еве како изгледаат модерните машки панталони за ова лето

Ова лето имајте силни и впечатливи бои на себе. Ова правило важи и при изборот на машките панталони.

Освен тоа, дизајнерите направија и широк избор на модели, па така достапни се тесните панталони со низок струк, за оние похрабрите а ги има и долгите широки панталони направени од синтетички материјали кои и не се баш адекватни за во лето.

Сепак крајниот избор останува на вас, во зависност од вашето тело и вкус.

Напиши коментар