ШоуБиз

Еве како изгледаат српските ѕвезди без шминка

Вообичаено сме научени да ги гледаме со многу шминка, со фризура… средени од глава до пети. Но, реалноста е сосема поинаква. Иако тие бегаат од папараците, и кога се без шминка избегнуваат контакт со јавноста, сепак во јавноста успеваат да излезат фотографии кои го издаваат нивниот природен изглед.

Помалце разочарувачки, но тие не се ни најмалку убави кога немаат шминка на себе. Кога ќе ги погледнете фотографиите, сигурно и вие ќе се согласите со тоа.

 

Напиши коментар