man fashion

Еве како може да го искомбинирате класичниот и кежуал стилот

Погледнете ја најновата колекција на модниот бренд Do Rego & Novoa, колекција која одлично ги има измиксано класичниот и кежуал стилот. Оваа колекција ќе им се допадне на сите мажи кои условите ги тераат на класиката, а тие радо би го задржале кежуал стилот.

Колекцијата е изработена од памучни и ленени материјали. Оваа пролет може слободно да експериментирате со боите и стилот, модните брендови ги поместија границите на правила. Пробувајте и пронајдете се себе си.

Напиши коментар