ШоуБиз

Еве каков папучар е Бред Пит

Нема жена која не би сакала да биде на местото на Анџелина Џоли. Таа покрај себе го има најпосакуваниот маж на денешницата. Освен тоа што тој е убав и згоден има и уште една голема причина зошто Бред е толку совршен маж.

Близок извор на семејството изјавил дека Бред ужива во извршувањето на домашните обврски. Тој често оди во набавка на намирници, а и покрај тоа што имаат ангажирано луѓе кои се задолжени за домашните обврски, сепак Бред сака да раскрева и да чисти. Него не му е проблем да ги употреби средтсвата и да се стави во акција на чистење, изјавил изворот.

После ова може само да кажеме едно големо браво за Бред.

 

Напиши коментар