ШоуБиз

Еве што изјави Хари по целиот скандал со голите фотографии

Принцот Хари е топ тема во сите странски медиуми. Со неговите голи фотографии и недолично однесување го стави кралскот семејство во очите на секој човек. Сето тоа предизвика хаос во кралската палата. Кралицата Елизабета му кажала тешки закани, а принцот Чарлс многу навредливи зборови.

По сето тоа Хари и се обратил на јавноста: Свесен сум дека многу погрешив. Со моето недолично однесување најпрво се доведов себе си до незгодна ситуација, а потоа и целото семејство. Заради тоа скаам да им се извинам на сите кои ги разочарав. Ветувам дека од сега ќе свртам нова страна во мојот живот и повеќе нема да се однесувам недолично за еден принц.

Напиши коментар