ШоуБиз

Еве ти среден прст! :)

На најпопуларната социјална мрежа Фејсбук започна мала борба и тоа помеѓу поранешната и сегашната девојка на Chris Brown. Изгледа дечкото вреди што решиле на толку јавен начин да се борат за него.

Првиот чекор го направила Rihanna која на профилот на Chris постирала слика на која има колачиња со ориз во форма на нејзиниот лик. Повеќе како симбол на нивната заедничка песна „Birthday Cake“, но очигледно и како знак за нивно помирување и поблизок однос.

На ова, Kae возвратила на малку погруб начин. Ја поставила следнава слика и под неа напишала:

–          Јас сум Angelina, а ти си Jennifer. Зарем не гледаш каде се наоѓа Brad ?

Паметна девојка, сепак!

Напиши коментар