ШоуБиз

Еве во кого е вљубен Бурак Озчивит…

Турскиот актер кој со брзина на светлината ги освои жените на Балканот, Бурак Озчивит е во врска. Тој ги наполни турските медиуми со многу фотографии од него и неговата нова избраничка.

Негова девојка е богатата Џелајн, ќерка на турскиот богаташ Џелал и модната дизајнерка Шебнем Чапа.

Ова е девојката на Бурак:

Напиши коментар