Мода

Фантастичен избор на есенски комбинации

Оваа рубрика постои само за вас и нашата цел е секојдневно да ве известуваме за најновите информации од светот на модата и да се погрижиме за вашиот добар стил.

Тоа што ви нудиме готови комбинации според нас е најдоброто решение, бидејќи истовремено имате увид за комплетниот тренд на сезоната и точно ќе знаете какви аксесоари, чевли, чанти и облека да изберете и кои комбинации бои се моментално актуелни.

Освен актуелните тенденции се обидуваме да ви понудиме безвременски модни решенија кои се добар избор без разлика на моменталниот тренд.

"Colors for Fall..." by heather-rolin ❤ liked on Polyvore

 

"Cobalt" by orysa ❤ liked on Polyvore

 

"Untitled #1144" by snippins ❤ liked on Polyvore

 

"Untitled #854" by johnna-cameron ❤ liked on Polyvore

 

"BKE Burnout Thermal Top" by cindycook10 ❤ liked on Polyvore

 

"Falling For Fall" by autumnsbaby ❤ liked on Polyvore

 

"Burberry Duffle Coat" by archimedes16 ❤ liked on Polyvore

 

"J.A." by kimberly-lp ❤ liked on Polyvore

 

"For Autumn" by archimedes16 ❤ liked on Polyvore

 

"School Days #60" by angkclaxton ❤ liked on Polyvore

 

"Fall Icon" by lashandanista ❤ liked on Polyvore

 

"Clothing Icon 2" by sheryl-lee ❤ liked on Polyvore

 

"Comfy Cozy #10" by angkclaxton ❤ liked on Polyvore

 

"School Days #66" by angkclaxton ❤ liked on Polyvore

 

"Untitled #348" by roseyrose27 ❤ liked on Polyvore

 

"Untitled #421" by lynn75 ❤ liked on Polyvore

 

"Wellingtons" by archimedes16 ❤ liked on Polyvore

 

"Classic Girl" by orysa ❤ liked on Polyvore

 

"leopard accent" by bonnaroosky ❤ liked on Polyvore

 

"fall" by bonnaroosky ❤ liked on Polyvore

 

"School Days #61" by angkclaxton ❤ liked on Polyvore

 

"Fall Style 1" by anne-ratna ❤ liked on Polyvore

 

 

"Pretty Polka Dot" by orysa ❤ liked on Polyvore

 

"Comfy Cozy #3" by angkclaxton ❤ liked on Polyvore

 

"Rock and Gold" by reviews95 ❤ liked on Polyvore

 

"To the office - Tangerine and Tweed" by li-maison ❤ liked on Polyvore

 

"Weekend Splendor" by orysa ❤ liked on Polyvore

 

"Candy Apple Red" by orysa ❤ liked on Polyvore

 

"Trench" by michelled2711 ❤ liked on Polyvore

 

"Edgy Chic" by jackie22 ❤ liked on Polyvore

 

"Pretty in Plaid" by orysa ❤ liked on Polyvore

 

"Green Beauty" by anne-ratna on Polyvore

 

"Fall Fashion" by anne-ratna on Polyvore

 

fall

 

 

2 Коментари

Напиши коментар