Bridal

Фантастична линија на венчаници од Jim Hjelm

Прекрасните фустани од следнава колекција се карактеризираат со додатоци во бледо пастелни нијанси како виолетов тул, детали и дизајни во боја од слонова коска. Дизајните и формите се со карнери, различни, широко отворени, длабоки и несекојдневни деколтеа.

Во екстраваганцијата на нашиот денешен избор кој сигурно ќе предизвика и кај вас еднакво воодушевување, ќе се уверите со галеријава која следи:

Уживајте…

Напиши коментар