man fashion

Фантастични патики од Lanvin

Како и обично, Ланвин е брендот што лансира уникатни модели кои секогаш успеваат да го привлечат вниманието на широката јавност. Брендот се одликува со квалитетна изработка од првокласни материјали, секогаш интересни и впечатливи крации кои не можат да останат незабележани. Моделите се идеални за дневни како и вечерни комбинации.

Напиши коментар