Мода

Фантастичните бои и дезени од Chanel

Шанел оваа сезона не враќа многу назад во минатото, поточно некаде помеѓу 16-от и 17-от век и како што ќе видите целата колекција е инспирирана од модата во тоа време, но секако прилагодена на денешницата.

Можеби не сите модели кои ќе ги видите во колекцијата се реално носиви во секојдневието, но мора да обрнете внимание на боите и дезените кои преовладуваат и специфичниот начин на нивното комбинирање, бидејќи токму тоа е она што е апсолутен хит сезонава.

 

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (78)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (75)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (74)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (73)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (72)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (71)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (67)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (66)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (65)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (62)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (57)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (53)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (52)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (46)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (45)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (44)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (41)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (40)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (36)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (33)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (32)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (31)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (24)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (23)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (21)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (19)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (14)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (13)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (12)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (11)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (7)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (4)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (2)

Chanel Pre-Autumn 2013 Collection (1)

 

Напиши коментар