man fashion

Фармерки за љубителите на iPhone!

Дали сакате фармерки од кои нема да има потреба да го вадите својот паметен телефон?

Стилизираните фармерки кои ги дизајнираше компанијата Alphyn Industrie, имаат транспарентен џеб кои овозмоѓува брз пристап до вашиот паметен телефон.

Инспирирани од воената гардероба, овие фармерки даваат можност да го користите својот телефон без да го извадите од џебот.

 

Напиши коментар