man fashion

Фармерките никогаш не излегуваат од мода

„Abercrombie & Fitch“ е многу популарен бренд на облека кој е специјализиран во производството на деним. Ова е нивната последна колекција машки фармерки, кои ги има во неколку видови, од класични и елегантни, до спортски и секојдневни модели со што ги задоволуваат сите вкусови.

  

 

Напиши коментар