Sweet Home

Фасцинантно поткровје во кое владее светлина, мир и хармонија…

Стокхолм е вистински колекционер на импресивни апартмани, шармантни комбинации детали и модерен простор со современ акцент…

Овој апартман не е нешто поразлично. Станува збор за двоспратен апартман изграден во 1885 година, кој со „ силите на модерното“ бил  кретивно трансформиран во светло и пространо поткровје, како катче за многу релаксација. Просторот од 102 метри квадратни може да се пофали и со интересна тераса, која овозможува поглед на интересни градби и покриви…

Контактот со надворешноста се постигнува преку стаклените лизгачки ѕидови, кои ги граничат надворешноста и дневната соба. Темниот под на терасата совршено се сложува со покривот. Несекојдневните и интересни скали водат до вториот кат кој исто така совршено ќе Ви го покаже патот до релаксацијата… Повеќе од доволно, нели ???

Напиши коментар