Sweet Home

Феминистички дом, по вкусот на секоја жена…

Внатрешниот дизајнер Роберта Џејмс, од студиото Interior Desires, со задоволство ја претстави преубавата куќа на пет ката во Лондон. Луксузната куќа со девет спални соби, уникатен стил и експлозија од бои е остварена преку идејата за дом кој би ги задоволил вкусовите на секоја жена.

Модерниот, возбудлив и софистициран ентериер иако како инспирација ја има женственоста, совршен е за романтичните парови и за поголеми семејства. Самата атмосфера е како во бајките, внатрешноста е необична и гламурозна, а богатата декорација, при која се употребени кожа, свила и сатен ја искажуваат луксузната страна.

Вистинско задоволство е да се живее во ваков дом…

Напиши коментар