← НАЗАД НА БОЗА

Феноменална панделка од коса

Феноменална панделка од коса
3659 Читања

Оваа фризура едноставно мора да се проба. Колку органилно изгледа, а верувајте се прави само за неколку минути. Подготвив фотографии кои сликовито ќе ви го објаснат начинот на работа:

Или пак вака:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk