Убавина

Феноменални маникир идеи во најновите актуелни бои

Да ја погледнеме денес најновата есенска палета лакови за нокти. Изборот на бои и нијанси е одличен, па ако сте решиле да ја збогатите својата колекција лакови со уште една есенска боичка, најпрво поглднете во кој правец се движи трендот. Сигурни сме дека ќе ја откриете вистинската нијанса за вас.

Не заборавајте дека основната боја есенва ќе биде бојата наречена „трула вишна“ или „црно вино“. Во најтесниот избор влегуваат темните нијанси на сината боја, сивата, темно црвената, сите нијанси на кафеавата боја, бежовите и кремави нијанси.

 

 

 

 

 

Напиши коментар