ШоуБиз

FHM ја избра најсексипилната жена за 2012

Изборот е завршен, а победничката не е ни Ријана, ни Лима, ниту пак Кејт Аптон.

Неколку илјадници читатели на FHM учествуваа во анкетата, преку која се избра најсекси жена за 2012 година. Победничката е Женевив Мортон.

Јужноафриканската лепотица ја стекна светската слава со насловната страна на магазинот за мажи Sports illustrated. Од тогаш започна нејзината кариера. Таа вели дека е изненадена за титулата и сепак сеуште се зацрвенува кога некој ќе го спомне тоа.

Според неа најсекси жени се Кендис Свенепол и Кејт Аптон.

Напиши коментар