Sweet Home

Fiore – уникатен декор за Вашата градина…

Во претстојниot период, доста време ќе поминувате во Вашите градини и тераси, а за да биде задоволството комплетно, потребен е и убав мебел…

Новата колекција на мебел за градина на швајцарската компанија B- alance e наречена Fiore ( цвет ) и се состои од модуларна софа, масички и табуретки. Елегантно искривените парчиња, потсетуваат на рамнотежата јинг – јанг. Кривите овозможуваат елементите совршено да се спојат еднис од други, создавајќи повеќе видови креативни конфигурации…

Обликот на елементите неодоливо потсетува на ливчиња, а со нивно спојување може да направите повеќе креации, зависно од Вашата моментална инспирација…

Рамките од темна шпанска трска и бели плишани пернички ќе донесат стил и софистицираност во секој двор или тераса…

Напиши коментар