man fashion

Florsheim и Duckie Brown за пролет / лето 2012 година

Ако можеме да направиме некаква класификација и опис за колекцијата обувки на  Florsheim и Duckie Brown за пролет / лето 2012 година е дека e дека е една мошне впечатлива колекција изразена со смели бои кои и даваат живот на колекцијата, а на вас поголема слобода при изборот.

Напиши коментар