man fashion

Фокус на стилот на Paul Newman

Херојот на филмското платно, Paul Newman, шармерот чија кариера траеше половина век е мажот кој има стил за пример.

На моменти многу елегантен и класичен, а на моменти лежерен и едноставен.

Покрај едноставните, елегантни, класични одела карактеристични за него се модните додатоци како што се шаловите, марамите, вратоврските.

За сите оние кои го почитуваат стилот на Paul Newman еве што треба да имате во својот плакар:

Напиши коментар