ШоуБиз

Фотомонтажата е чудо – на спот згодна, а во реалноста со бутови како маж

Често се случува кога ќе видиме некоја згодна девојка на телевизија да се запрашаме како ли успева да го доведе телото во таа линија. Но, вистината е далеку од тоа.

Класичен пример за тоа е пејачката Сијара. Во видео записот за песната со Џастин тимберлејк таа изгледа совршео. Тенки долги нозе, тенок струк…

А што ќе кажете на фотографијата која е направена без никакви доправки? Таа има колкови како маж, дебели нозе…

 

Напиши коментар