man fashion

Fred Perry- колекцијата за пролет-лето за младите мажи

Новата колекција Laurel Wreath Collectoin  потпишана од Fred Perry е едноставна и модерна. Таа е направена од природни парчиња материјал, кои се украсени со моќни детали кои ќе направат да бидете забележани. Колекцијата ја сочинуваат обични памучни маички со јака, џемпери со V отвор, искомбинирани со кошули, памучни панталони…

Сите тие се во пролетни бои кои даваат позитивна енергија и свежина. Погледнете дел од колекцијата која е наменета за младите мажи кои имаат стил.

Напиши коментар