Убавина

Фризура со шишки за пролет 2012

Новата сезона е облежана со враќање на шишките, фризури со кои може да го освежите својот изглед.

Ако сте споремни за новиот стил во новата година тогаш треба да се истакнете и да се одвоите од другите. Ви презентираме неколку фризури со шишки, може да го одберете изгледот кој намногу ви одговара.

 

Напиши коментар