Убавина

Фризури за на плажа

Онаа жена која внимава на својот изглед важно и е да биде средена каде и да се појави. И одењето на плажа е излегување од дома, па и тогаш треба да бидеме средени. Тоа не подразбира малтертирање на косата, туку напротив заштита од сончевите зраци. Пред да ја соберете косата убаво напрскајте ја со спреј за коса кој има заштитен фактор. Потоа на располагање ви се марамите, траките и сите додатоци за коса кои може да ви помогнат. Ова се неколку наши предлози за фризури за на плажа:

Напиши коментар