Мода

Фустаните со отворен грб се обележје на ова лето

Доколку ги пратите модните знаци, тогаш вие сигурно го оставивте вашиот грб слободно да дише ова лето. Модните дизајнери понудија голем избор на фустани со гол грб.

Овој тренд е широко прифатен и од познатите ѕвезди. Сите тие гламурозно прошетаа на црвениот тепих со комплетно откриен грб.

Напиши коментар