Prison brake

Фустанот на Мерлинка продаден за 1.276.500 долари!

Најскапите предмети продадени на аукција

Фустанот на Мерилин Монро од роденденската прослава на Кенеди

1.267.500 долари

Девојката од соништата, Мерлин Монро на 19 мај 1962 година на Американскиот Претседател Џон Кенеди му пееше роденденска “серенада” во многу тесен и припиен фустан, кој целосно ги исцртуваше нејзините облини.

Фустанот беше даден на аукција од страна на вдовицата на тренерот на Мерилин Монро.

Напиши коментар