ШоуБиз

Фустанот се повлече надолу или деколтето е премногу длабоко?

Бандата ѕвезди: Кети Пери, Џастин Бибер, Селена Гомез, Роберт Патинсон се појавија на отварањето на новиот ноќен клуб на Дејвид Аркет.

Како што секогаш им доликува беа пропратени со многу гламур, папараци, скапа облека, јака шминка…

Но, Кети Пери беше онаа која најмногу ги привлече погледите кон себе. Таа се појави со еден фустан, кој најверојатно се потспушти малку повеќе па градите на Кети изгледоа надвор. Одоздола ѕиркаше градникот во светла боја, па сето тоа беше доволно за сите да гледаат во неа.

 

Напиши коментар