Sweet Home

Футуристички кревет – нирвана за Вашиот сон

Во понудата на кревети, комерцијалното често го преферира она што е типично и „најсигурно“ од страна на побарувачите. Меѓутоа, модерниот дизајн има чувство на презаситеност од едноличното, па овој пат реши да соработува со технологијата.

Замислете кревет кој би бил нирвана на Вашата потреба за комфор, изолација од секојдневието и простор кој истовремено има вградено PC. Сајбер просторот со вграден PC систем е голем предизвик на кој треба да се обрне внимание. Решението е едноставно и во форма на коцка а специфичниот хардвер има функција за управување со светлата и автоматски мултимедиски пристап. Како домашно кино, Ваша втора канцеларија и мирно катче во кое ќе се внесете во Вашите омилени игри.

Ви гo претставуваме најновиот модел на футуристички кревет.

 

Напиши коментар