ШоуБиз

Гага си ги објавува најинтимните делови од телото на Твитер!

За да биде една и единствена е спремна на се, па дури и ако треба да се слика сосема гола како седи дома, и да ги објави тие фотографии.
Ова е фотографија која Гага самата си ја сподели на својот профил на Твитер. На неа јасно се гледа дека Гага е во домашно издание, одмара потполно гола.


Во ред е што жената одмара, и што се слика гола, но самата што си ги споделува овие фотографии не е јасно зошто.

Напиши коментар