← НАЗАД НА БОЗА

„Galia Lahav“ – венчаници со стил

„Galia Lahav“ – венчаници со стил
2345 Читања

Фантастична колекција гламурозни венчаници, кои веднаш се разликуваат со својот совршен дизајн и префинет изглед. Вакво нешто кај нас тешко дека ќе најдете, но сепак вреди да се видат моделите. Бидејќи се венчаници за пример и ќе ви покажат што значи дизајнерска венчаница.

galia lahav wedding couture line for 2012

 

galia lahav couture bridal 2012 strapless sheath wedding dress

 

galia lahav 2012 sexy wedding dresses

 

galia lahav wedding couture 2012 princess bridal gown

 

galia lahav bridal 2012 long sleeve wedding dress

 

galia lahav wedding couture 2012 bridal collection

 

galia lahav bridal 2012 sleeveless wedding dress illusion neckline

 

galia lahav wedding dresses 2012 strapless gown lace bodice

 

galia lahav bridal 2012 glamourous wedding dresses beade neckline

 

galia lahav wedding dresses with straps 2012

 

galia lahav wedding couture line 2012 open back bridal gown

 

galia lahav 2012 wedding dress stuning back

 

galia lahav bridal 2012 wedding dresses straps

 

Wedding dress 2012 שמלות כלה

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk