ШоуБиз

Ги остави да кажат што сакаат, па сега им ја затна устата на новинарите

Цеца никогаш не сакала премногу да зборува за приватниот живот. Се она што излегло во јавноста не било по нејзина волја, тоа било изнудено од нејзините познаници или пак само плод на новинарите.

Овие денови многу се пишување за децата на Цеца, Анастасија и Вељко. Се објавуваа секакви фотографии, се пишуваше за нивниот љубовен живот. Па новинарите не застанаа тука, па ја вмешаа и Цеца во сето тоа. Прво ја претставија како строга мајка која на Анастасија и ја забрани врската,  потоа пишуваа дека е во нова врска…

На сето тоа Цеца им се обрати: Најпрво ве оставив да си кажете се што имате. Но, повеќе нема да молчам. Мразам кога пишувате за моите деца и за тоа што на нив им се случува во животот, само затоа што се мои деца. Па ставате секакви фотографии со коментари како јас би реагирала. Сакам да знаете дека тоа се мои деца. Не постои нешто што јас не го знам, а вие го знаете за нив. Ќе ве замолам да не го правите тоа повторно.

Браво за Цеца!

Напиши коментар