Мода

Givenchy пред/есенска колекција 2012

Иако многу од нас веќе наголемо размислуваме за салонки, балетанки и сандали, во светот на модата веќе се преставуваат пред есенските колекции за 2012.

Една од нив која се издвојува по својата уникатност ја понуди Givenchy. Комбинацијата на машка силуета со женски детали, смела графика, остри кроеви и добивате „убиствени“  додатоци на вашиот изглед. Оваа колекција е наменета за жените со слободен дух и чувство на смелост.

     

 

Напиши коментар