ШоуБиз

Џоковиќ доби понуда за брак од еден свој фан

Додека Новак Џоковиќ тренираше сервис во Њујорк, од трибините се слушна прашањето Дали ќе се омажиш за мене. И не би било тоа така чудно да не беше гласот машки. Но, тогаш од трибините се појави едно момче кое најверојатно е голем фан на Џоковиќ.

Момчето му пријде а Ноле му даде неколку топки, при што ударите и не беа така лоши. Ова е видеото кое што случајно беше направено за време на тренингот на Ноле:

Напиши коментар