man fashion

Гламурозен дизајн од Dior

Има навистина голем избор кошули во кои би можеле да изгледате гламурозно и елегантно истовремено. Тоа секако зависи од вашиот вкус и стилот што го имате, зависи исто така од поводот, дали е формален или не. Меѓутоа има и кошули кои се вклопуваат насекаде, без разлика дали станува збор за кежуал парти или бизнис состанок.

Напиши коментар