Sweet Home

Гламурозен пентхаус со површина од 2000м2

Овој неверојатен пенхаус е нешто што можеби не сте виделе до сега. Се наоѓа во Онтарио, Канада и замислите неговата површина изнесува 2000м2! Неговата најимпресивна карактеристика е „водната површина за релаксација“ односно базенот со површина од речиси 600м2 кој го зафаќа целиот втор кат. Делот за релаксација вклучува внатрешен базен, бар до базенот, СПА и кров што се поместува.

Долниот кат претставува комплекс од неколку отворени површини и сето тоа изнесува над 1000 м2 и вклучува 5 спални соби, 11 бањи, фитнес салон, домашно кино и екстремно луксузна дневна зона.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар