Sweet Home

Гламурозен стил на живеење – избор на најдоброто

Денес решивме да го разгледаме  светот на богатите и славните и нивниот гламурозен животен стил. Во овие проекти е вложено многу, сите тие чинат по неколку милиони долари, дело се на едни од најпрестижните дизајнерски куќи и секој од нив не фасцинираше на свој начин.

Најчесто станува збор за ултра модерен стил на уредување, каде и најмалите детали се доведени до совршенство. Дом создаден за максимално уживање што оди во паралела со општествениот статус на човекот што го поседува.

 

poolside view of interiors 17 Futuristic Luxurious House in Hollywood Hills

bedroom overlooks illuminated pool 17 Futuristic Luxurious House in Hollywood Hills

modern kitchen and dining area 17 Futuristic Luxurious House in Hollywood Hills

view Los Angeles valley from illuminated poolside

sydney beach hosue modern pool Luxury Sydney Beach House in Bouddi Peninsula

sydney beach house stunning pool Luxury Sydney Beach House in Bouddi Peninsula

sydney beach hosue contemporary lounger Luxury Sydney Beach House in Bouddi Peninsula

sydney beach hosue pool night time Luxury Sydney Beach House in Bouddi Peninsula

sydney beach house pool and lounge Luxury Sydney Beach House in Bouddi Peninsula

Family Room Double Volume Private Lounge New Residence Design With Large Basement

Amazing Bryanston House Residence Architecture Plan New Residence Design With Large Basement

Breakfast Room Elegant Interior Bryanston Home New Residence Design With Large Basement

Formal lounge Design Pool Garden View New Residence Design With Large Basement

comfortable tropical villa living room Villa tropical design with natural colors

contemporary tropical villa interiors Villa tropical design with natural colors

solid wood tropical villa chair table furniture Villa tropical design with natural colors

stunning tropical villa outdoor beach views Villa tropical design with natural colors

rooftop garden with bar 19 New York City Urban Garden Trend Designs

small urban garden with lots of green 19 New York City Urban Garden Trend Designs

Elegant Vineyard Villa Living Room Interior Portugal Sophisticated Vineyard Villa Design

Beautiful Garden Vineyard Villa Outdoor Furniture Portugal Sophisticated Vineyard Villa Design

Contemporary Vineyard Villa Interior Decorating ideas Portugal Sophisticated Vineyard Villa Design

Modern Balcony Vineyard Villa View Portugal Sophisticated Vineyard Villa Design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар