Мода

Гламурозна ноќ со Zac Posen

Колекцијата што денес ќе ја разгледаме е посветена на гламурозниот вечерен стајлинг или за оние моменти кога жената сака да биде специјална. Крајно женствени и сексапилни креации кои ќе предизвикаат воодушевување кај сите во чие присуство ќе има жена во овој стил.

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (24)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (23)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (21)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (20)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (19)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (18)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (17)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (15)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (14)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (13)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (12)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (11)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (10)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (9)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (8)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (7)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (6)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (5)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (4)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (3)

Zac Posen Fall-Winter 2013 Pre-Collection (1)

 

Напиши коментар