Bridal

Гламурозни венчаници на Макс Шаул

Ви претставуваме уште една интересна пролетна колекција на венчаници, овојпат на познатиот дизајнер Макс Шаул.

Станува збор за колекција на гламурозни и раскошни невестински фустани, изработени од прекрасни материјали, со големи здолништа со волумен, но и со куси здолништа за љубителите на мини фустани кои ја отскриваат убавината на нивните нозе.

 

Напиши коментар