Bridal

Гламурозни венчаници за свадба од соништата

За индните невести денес подготвивме богата збирка гламурозни венчаници и се надеваме дека ќе ја пронајдете вашата инспирација токму овде, во галериите на оваа рубрика. Денес решивме да избереме раскошни венчаници што напомнуваат на принцезите од бајките. Впрочем вистината е дека секоја невеста мечтае да биде принцеза на денот на својата венчавка.

pippa wedding dress 2012

eme di eme 2012 wedding dresses

marie laporte mathilde wedding dress

marie laporte lilou wedding dress

2smile with happiness

Wedding dress by Léber Barbara Eskuvoi Ruha Divat

alma novia wedding 2012 - Sutil bridal gown

Rosa clara wedding dress

Beautiful floral A-line wedding gown by Rosa Clara

Beautiful pleated wedding dress

Fringed empire waist wedding dress=STUNNING.

Twin Halter Neck Wedding Dresses

Princess Style Wedding Dress

PRETTY

Light pink dress

Elie Saab wedding dress 2011 - Aglaya cap-sleeve wedding gown

Pronovias  2011 Bridal Gown Collection - Fanstastica strapless wedding dress with  ruffle skirt

Pronovias  2011 Bridal Gown Collection - Fresno strapless lace wedding dress

So Jane Austen. Love it.

intuzuri wedding dresses 2013 amira bridal gowns

intuzuri wedding dresses 2013 aracelia bridal gowns

intuzuri wedding dress 2013 annabelle strapless lace sheath gown dresses

intuzuri wedding dresses agnes sheath gown

la sposa 2013 bridal maraca sleeveless blouson gown bead tank bodice straps

la sposa wedding dresses 2013 bridal costura master wedding dress

la sposa wedding dresses 2013 costura bridal medalla strapless ball gown

Morilee Style 1657

rosa clara wedding dresses 2013 two dedalo one shoulder gown

Rosa Clara 2013 - Belle the Magazine .

2013 wedding dress by Aire Barcelona bridal gowns Ralph

Aire Barcelona 2013 - Part 2 - Belle the Magazine . The Wedding Blog For The Sophisticated Bride

 

 

 

Напиши коментар