Дестинации

Гламурозниот стил на Сент Бартс

Сент Бартс е местото познато по луксузниот и гламурозен животен стил, мета за богатите и познатите кои решиле да се забавуваат во свој стил. Погледнете ги овие раскошни вили на плажите на Сент Бартс. Островот дефинитивно е скапа дестинација но е омиленото место на супербогатите.

Amancaya, St. Barts, Caribbean

Villa K, St. Barts, Caribbean

Caribbean Breeze, St. Barts, Caribbean

Micalao, St. Barts, Caribbean

Sea Sand and Sun, St. Barts, Caribbean

Key Lime, St. Barts, Caribbean

Avenstar, St. Barts, Caribbean

REP - Villa Coco, St. Barts, Caribbean

La Maison D'Emmanuelle, St. Barts, Caribbean

Casaprima, St. Barts, Caribbean

Les Hauts de Vitet, St. Barts, Caribbean

CEL - Bonhomme View, St. Barts, Caribbean

REF - Divine Vista, St. Barts, Caribbean

GEM - Palm Springs, St. Barts, Caribbean

ANC - Ancre de Gouverneur, St. Barts, Caribbean

Acacia, St. Barts, Caribbean

BJJ - Infinite View, St. Barts, Caribbean

Quatre Epices, St. Barts, Caribbean

Palm Beach, St. Barts, Caribbean

La Plage, St. Barts, Caribbean

Zen Nirvana, St. Barts, Caribbean

Rock U, St. Barts, Caribbean

JAY - Villa Les Amis du Vent, St. Barts, Caribbean

Papaye, St. Barts, Caribbean

 

Напиши коментар