Sweet Home

Гламурозно – стан украсен со стакло

Ова е еден преубав стан кој се наоѓа во Москва. Во него живее еден брачен пар со своите пет деца.

Станот е голем, простран, светол. Украсен е со стил, стаклото е детал кој одава нота на висок гламур.

Освен големите стаклени лустери ќе забележите и стаклени вазни, свеќници, многу огледала. Нијансите во домот се светли со златни примеси кои даваат сјаен визуелен ефект.

 

 

Напиши коментар